مواد لازم:
* شكر: ۱۵۰ گرم
* سفیده تخم مرغ: ۱۰ عدد
* بادام تلخ كوبیده: ۳ عدد
* آرد سوخاری الك شده: ۳ قاشق غذاخوری
* فندق چرخ شده: ۲۵۰ گرم
* زرده تخم مرغ: ۱۰ عدد
* شیر: نیم لیتر
* آرد سیب زمینی نرم: ۴ قاشق غذاخوری
* وانیل: یك قاشق چایخوری
* مارسیپان: ۲۰۰ گرم
* پودر قند: ۳۰۰ گرم
* مغز گردو: ۲۲ عدد
* آب لیموی ترش: ۳ قاشق غذاخوری
* کره: کمی

طرز تهیه:
فر را تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم می كنیم . ۱۵۰ گرم شكر و ۱۰ عدد زرده تخم مرغ را هم می زنیم تا اسفنجی شود . فندق را با آرد سوخاری می كوبیم و بادام را بدان اضافه می نمائیم ده عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم تا حالت اسفنجی پیدا كند. شكر را بتدریج بدان اضافه می كنیم و هم می زنیم تا سفت شود. سفیده و زرده تخم مرغ را خوب مخلوط می كنیم و در قالب می ریزیم. توجه كنید كه باید كف قالب را قبلا با كره چرب نمائید . قالب را در فر به مدت یك ساعت و نیم قرار می دهیم . بعد از پخته شدن می گذاریم تا كاملا سرد شود . سپس آنرا از وسط بطور افقی می بریم . ۳ عدد سفیده تخم مرغ را با شكر هم می زنیم تا سفت شود . فندق را با آن مخلوط می كنیم سپس ۴ قاشق غذاخوری شیر را با آرد سیب زمینی و زرده های تخم مرغ می زنیم . بقیه شیر را با شكر و وانیل می جوشانیم و آرد سیب زمینی و زرده را به شكر اضافه می كنیم . این مخلوط را می پزیم تا غلیظ شود . سپس آنرا می گذاریم تا سرد شود . در زمان سرد شدن آنرا مرتبا هم می زنیم. آنگاه سفیده را بدان اضافه و مخلوط می كنیم تا یك كرم صاف بدست آید . سطح طبقه اول تارت را با كرم پر می كنیم د طبقه دوم را روی آن قرار می دهیم . مارسیپان را با ۱۰۰ گرم پودر قند چنگ می زنیم و ورز می دهیم و گرد باز كرده آنرا روی كیك قرار می دهیم . پودر قند باقیمانده را با آب لیمو می زنیم و با مالیدن آن به سطح تارت آنرا براق می كنیم و نهایتا با نصفه های گردو آنرا تزئین می نمائیم .