مواد لازم:

گوشت چرخ كرده: 750 گرم
سیر رنده شده: 1 حبه
پیازچه ریز خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
ریحان ریز خرد شده: 3 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل: 50 گرم
روغن مایع ذرت: به میزان لازم

طرز تهیه :
در یك كاسه گوشت چرخ كرده را با سیر, پیازچه , ریحان , جعفری , نمك و فلفل مخلوط كرده و خوب ورز بدهید. مایه همبرگر را به چهار قسمت تقسیم كرده و مطابق شكل به آن فرم دهید. به وسیله قلم مو كف ماهیتابه را با روغن مایع چرب كنید سپس ماهیتابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود آنگاه همبرگر را در ماهیتابه گذاشته و دائماً همبرگر را این رو و آن رو كنید تا سرخ شود بهتر است هر بار بیشتر از دو همبر گرد در ماهیتابه قرار ندهید .