مواد لازم برای خمیر تارت (برای 6 نفر):
کره120 گرم
پودر قند60 گرم
آرد200 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
نمکیک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه:
کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.
سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.
خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.
قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید.
سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد. سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.

مواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت):
آرد ذرت100 گرم
شکر150 گرم
زرده تخم مرغ3 عدد
شیرنیم لیتر
کره80 گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
توت فرنگی1 تا 5/1 کیلو

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود.
شیر و آرد ذرت را مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
سپس زرده تخم مرغ و شکر زده شده را به تدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.
در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
داخل تارت را با کرم بپوشانید و توت فرنگی های قرمز را روی آن قرار دهید.