مواد لازم
لوبیا سبز 100 گرم
خیارشور و هویج از هر کدام 100 گرم
سیب‌زمینی 200 گرم
آبلیمو و سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
لوبیاهای شسته و از وسط دو نصف شده را در آب جوش می‌‌ریزیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم می‌‌پزیم. لوبیا را پس از این كه در سبد ریختیم فورا در آب سرد می‌‌ریزیم تا رنگ لوبیاها سبز بماند. هویج را هم نیم‌پز و خرد كرده، سیب‌زمینی را هم پس از پختن خرد می‌‌كنیم. خیارشور خردشده، هویج، لوبیاسبز و سیب‌زمینی را مخلوط می‌‌كنیم. با استفاده از سس مایونز، آبلیمو، نمك، فلفل و روغن زیتون هم مقداری سس درست كرده و روی سالاد می‌‌ریزیم و خوب مخلوط می‌‌كنیم، سالاد را به مدت یك ساعت در یخچال گذاشته سپس سرو می‌‌كنیم.