مواد لازم
سینه مرغ 300 گرم
جعفری خردشده 150 گرم
قارچ خردشده 100 گرم
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری
آرد گندم دو قاشق سوپخوری
آبلیمو سه قاشق سوپخوری
زرشك 200 گرم
پیاز یك عدد
هویج 100 گرم
سیب‌زمینی 80 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد كرده و با روغن سرخ می‌‌كنیم. مرغ را ریز خرد كرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد كرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم. بعد قارچ، نیمی از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه كرده و با بقیه زرشك تزئین می‌كنیم.