طرز تهیه دلمه تره فرنگی , نحوه پخت دلمه تره

مواد لازم :
 تره‌ فرنگی درشت      یك كیلوگرم
 پیاز      سه عدد
 گوشت چرخ كرده      100 گرم
برنج پخته      دو پیمانه
 نعنا، شوید و جعفری خرد شده     از هر كدام دو قاشق غذاخوری
رب گوجه‌ فرنگی     دو قاشق سوپخوری
هویج بزرگ     یك عدد
نمك و فلفل و روغن زیتون و آب     به میزان لازم


طرز تهیه:

قسمت سفید تره‌فرنگی را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده طوری كه فقط به مغز آن برسید و آن را بیرون آورید و در مقداری آب و نمك بپزید تا نرم شود. بقیه مواد را به غیر از هویج با هم مخلوط كنید و در تابه تفت دهید. ساقه‌های تره‌فرنگی را به آرامی از هم جدا كنید و در هر ساقه كمی از مایه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی ببندید. هویج را حلقه‌ای كرده و كف قابلمه كنار هم چیده و دلمه‌ها را روی آن قرار دهید. مقداری آب و نمك و كمی روغن زیتون به آن اضافه كنید و با در بسته اجازه دهید دلمه‌ها بپزند.