مواد لازم
۱) سه و نیم پیمانه شیر
۲) یک سوم پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذاخوری شکر
۳ ) یک چهارم پیمانه آرد ذرت
۴) یک هشتم قاشق چای خوری نمک
۵ ) ۲ عدد تخم مرغ درشت
۶) کمتر از یک قاشق چای خوری وانیل
۷ ) یک قاشق غذاخوری کره
۸ ) ۶ موز سالم و رسیده
۹ ) ویفر وانیلی
۱۰) یک زرده تخم مرغ

مواد برای تزئین
۱) خامه زده شده
۲) ویفر وانیلی
۳) برش های موز

طرز تهیه
۱) یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را هم بزنید.
۲) نصف پیمانه شیر به آن اضافه و کاملا مخلوط کنیدو کنار بگذارید.
۳) بقیه ۳ پیمانه شیر را با ۳ قاشق غذاخوری شکر بجوشانید و به تدریج شیر داغ را روی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید در حالی که مرتب هم می زنید. مایه ای یک دست و صاف به دست می آید
۴) مواد به دست آمده را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت کم در حالی که مرتب هم می زنید قرار دهید تا به غلظت سس مایونز در بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید. مایه به دست آمده را از صافی رد کنید و پس از خنک شدن درون یخچال قرار دهید.
۵ ) برای سرو کردن، ۶ یا ۸ کاسه آماده کنید و ته هر کدام مقداری ویفر قرار دهید، کمی پودینگ خنک شده و لایه ای از حلقه های موز، قرار دهید. برای تزئین می توانید از خامه و ویفر و موز استفاده کنید.