زمان تهیه: ۵۰ دقیقه

مواد لازم
* دو فنجان کمپوت سیب
* سه قاشق غذاخوری آب لیمو
* نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
* یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی
* ربع فنجان کشمش
* یک فنجان آرد سفید
* سه چهارم فنجان شکر
* یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
* یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
* نصف فنجان شیر
* دو قاشق غذاخوری کره
* دو قاشق چایخوری وانیل
* نصف فنجان گردوی خرد شده
* سه چهارم فنجان بستنی کارامل
* نصف فنجان آب
* یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید. در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید. بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.