مواد لازم:
شكر: نصف پیمانه
شیر: دو و یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت (پودر شده): 1 قاشق سوپخوری
آرد: 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 1 عدد
وانیل شكری: یک چهارم قاشق چایخوری
كره: 2 قاشق سوپخوری

 طرز تهیه:
نشاسته و آرد و شكر رادر ماهیتابه تفلون ریخته، شیر را كم كم به آن اضافه نموده و هم بزنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید، تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كرده، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا كرم رنگ شود. سفیده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگیرد. زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط نموده مقداری از مایه فوق الذكر را به تخم مرغ اضافه نمایئد و هم بزنید. سپس آن را به ظرف اصلی اضافه كنید چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته كره را اضافه نمایئد. سپس در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید، تا پودینگ آماده شود.