مواد لازم برای ۶ نفر
* دو فنجان برنج پخته
* دو فنجان شیر با چربی دو درصد
* سه قاشق غذاخوری شکر
* ۱۵ عدد خرما (بدون هسته و خرده شده)

طرز تهیه
برنج را در مخلوط کن ریخته و آن را خرد کنید (مراقب باشید به شکل پوره در نیاید)‎. سپس آن را در قابلمه ریخته، شیر، شکر و خرما را به آن بیفزایید.
قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و صبر کند (حدود ۲۰ دقیقه) تا خرماها پخته شوند. (هر از گاهی آن را هم بزنید)
* زمان مورد نیاز ۳۰ دقیقه
این پودینگ می تواند به صورت سرد یا گرم مصرف شود.