مواد لازم
تخم مرغ 8 عدد
هل نرم شده كمی
شیر 1 لیتر
زعفران كمی
وانیل 1 قاشق غذاخوری
شكر یک و نیم لیوان

طرز تهیه
وانیل و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه كرده با همزن برقی خوب بزنید. شیر را بر روی حرارت قرار داده تا وقتی بجوشد سپس هل و نیم لیوان شكر و مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه كنید و هم بزنید. 1 لیوان شكر را در ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر ذوب شود. كمی با قاشق چوبی هم می زنیم تا وقتی شكر كمی زرد مایل به قهوه ای رنگ شود. مواد را بلافاصله بر روی شكر می ریزیم. سر ظرف را گذاشته سپس ظرف را در ظرف بزرگتری كه تا نیمه آب جوش ریخته ایم قرار می دهیم. ظرف را روی حرارت ملایم به مدت 2 الی 3 ساعت می گذاریم تا زمانیكه كارامل سفت شود. پس از سفت شدن ظرف را در یخچال بگذارید تا زمانیكه خنك شود سپس كارامل را در ظرفی برگردانید.
نكته : در صورتی كه آب ظرف تمام شده باشد به آن آب اضافه كنید تا زمانیكه كارامل خوب فرم بگیرد. با یك چنگال می توانید متوجه سفت شدن كارامل شوید. مواظب باشید آب ظرف بیرونی داخل ظرف كارامل نرود.