مواد لازم
نشاسته 220 گرم
شیر نیم كیلو
جوش شیرین 3/1 قاشق چایخوری
پودر شكلات 40 گرم
خامه 1 پاكت
تخم مرغ 5 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر شكر 200 گرم
 
طرز تهیه
سفیده و زرده تخم مرغ ها را خوب با پودر شكر و وانیل می زنیم تا سفید و یكدست شود خامه را اضافه كرده شیر و نشاسته را با جوش شیرین خوب می زنیم پودر كاكائو را با كمی آب جوش حل كرده به شیر و نشاسته اضافه می كنیم روی حرارت می گذاریم تا لعاب بیاندازد. كمی كه غلیظ شد از روی آتش بر می داریم و به مایه قبلی یعنی تخم مرغ و خامه اضافه می كنیم. اگر كمی شل بود مجدداٌ روی آتش مرتب هم می زنیم تا سفت شود . وقتی كمی خنك شد در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال می گذاریم.