طرز تهیه سالاد شیرازی

مواد لازم جهت ۳- ۴ نفر :
خیار پوست گرفته ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی پوست کنده نخودی ۲ عدد بزرگ
سرکه ۱-۲ قاشق
روغن زیتون ۲-۳ قاشق
نمک و فلفل

طرز تهیه :
خیار و گوجه فرنگی و پیاز را در بادیه بریزید ، سرکه و روغن را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و زیر و رو کنید .به این سالاد می توانید چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندکی نعنای خشک اضافه کنید .گاهی به جای سرکه ، یا علاوه بر آن ، چند قاشق آب لیموی تازه یا آب غوره به کار می برند .می توان به جای نمک و فلفل از ادویه لیمو فلفلی گلستان در تهیه سالاد فوق استفاده کرد .