تبوله نام یكی از انواع سالادهای كشورهای عربی است كه نوع معمولی آن را با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی درست می‌كنند. سالادی هم كه در اینجا آموزش می‌دهیم، نوعی تبوله است با این تفاوت كه علاوه بر سبزیجات و ماده اصلی آن یعنی بلغور گندم، انار نیز به آن اضافه شده است. درواقع انار نقش طعم‌دهنده به این سالاد را دارد.

مواد لازم برای 4 نفر:
- 225 گرم یا یك و یك‌چهارم پیمانه بلغور گندم
- یك عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
- یك عدد فلفل قرمز كوچك (ریز خرد شود)
- یك عدد ساقه كرفس
- 30 میلی‌لیتر یا 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- پوست رنده‌شده 2 عدد لیموترش كوچك
- آب 2 عدد لیموترش
- 6 تا 8 عدد پیازچه (خرد شود)
- 6 قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
- 6 قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
- یك عدد انار (دان شده)
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

1- ابتدا كاسه بلوری‌ای آماده كرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و 30 دقیقه صبر كنید تا خیس بخورد.
2- بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبكشی كنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
3- قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف كرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه كرفس را نیز با چاقو خرد كنید.
4- حالا كاسه بزرگی آماده كرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت كنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و كاهو سرو می‌كنند.