مواد لازم:
آرد سفید 50 گرم
آب گوشت 5 فنجان
كره 50 گرم
رب گوجه فرنگی 4 قاشق سوپخوری
نان سفید قدری
فلفل قدری
نمك قدری

طرز تهیه:
آرد را با كره كمی سرخ میكنیم آبگوشت را كم كم داخل آرد می نمائیم هم میزنیم تا آرد در آبگوشت كاملا حل شود و چند جوش بزند تا كمی غلیظ گردد بعد رب گوجه فرنگی و نمك و فلفل را اضافه می نمائیم و بعد از چند جوش كه پتاژ غلیظ شد آنرا در ظرف میكشیم و كمی جعفری خرد كرده و در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق سوپخوری خامه روی آن میدهیم و نانرا در ظرف جداگانه سر میز میبریم و موقع مصرف هركس برای خودش مقداری نان و پتاژ در ظرف میكشیم. برای تهیه نان نانهای بریده شده ساندویچ را با قیچی چهار گوش چهارگوش كوچك میبریم و در تاوه یا در فر چند دقیقه برشته می نمائیم.