مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر

پیاز متوسط: ۳ عدد
آرد: ۲ قاشق سوپخوری
کره: ۵۰ گرم
آب مرغ: ۴ لیوان
نان تست شده: ۴ قطعه
پنیر گریور یا گودای زنده شده: ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:
پیازها رو خلالی خرد میکنیم و توی کره سرخ می کنیم تا کاملاْ‌طلایی شود. بعد آرد رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم (آرد کاملاْ باید سرخ شود). بعد آب مرغ یا گوشت رو اضافه می کنیم. می گذاریم کمی بجوشد و غلیظ شود‌( حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته).
سوپ رو توی فنجان یا سوپخوری مورد نظر می ریزیم (دقت کنید که ظرفتان قابل گذاشتن در فر باشد). نان تست شده رو روی سوپ قرار می دهیم. (می تونین نان رو قبل از تست کردن به اندازه دهانه سوپخوری تون ببرید و بعد تست کنید. که کاملاْ روی سوپ قرار بگیرد). بعد پنیر رنده شده را روی نان می ریزیم. سوپ ها رو توی فر میگذاریم و توی فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهیم تا پنیر روی سوپ ها طلایی شود. سپس سوپ آماده سرو است!