مواد لازم:
قارچ 500 گرم
آب گوشت 5 فنجان
كره 1 فنجان
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
آب لیموترش قدری

طرز تهیه:
آرد یا آرد برنج را در ظرفی میریزیم شیر یا آب گوشت را بتدریج روی آرد میریزیم و بهم میزنیم , بعد مایه را روی آتش ملایم میگذاریم و مرتب بهم میزنیم تا مایه جوش آمده غلیظ شود , قارچ را تمیز و خرد میكنیم و میشوئیم و با یكی دو قاشق كره یا روغن كمی سرخ میكنیم بعد داخل مایه میریزیم تا چند جوش بزند , آنگاه زرده های تخم مرغ را خوب میزنیم و با كمی نمك و آب لیمو مخلوط مخلوط میكنیم و داخل سپخوری میریزیم و پتاژ را داغ داغ روی زرده تخم مرغ ریخته و بهم میزنیم و خامه روی آن میدهیم ( این پتاژ را بدون خامه هم میتوان تهیه كرد ) و در صورت مصرف شیر خامه لازم است.