مواد لازم:
آب مرغ تقریبا غلیظ 2 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو نصف استکان
کره 50 گرم
زعفران ساییده و حل شده 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
نمک وفلفل به مقدار دلخواه
 
طرز تهیه:
1- کره را با آرد کمی تفت داده، آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود.
2- زعفران آب کرده، آبلیمو، نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم.
3- زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم.
4- مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم.
 (از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد. )