در کشور یونان، دلمه برگ مو را به عنوان پیش غذا استفاده می‌کنند.

مواد لازم برای 8 نفر:

آب: 4 پیمانه

برنج قهوه‌ای: ‌یک پیمانه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

روغن گیاهی: 2 قاشق چای‌خوری

پیازچه :‌یک پیمانه، ریز خرد شود.

سیر: یک حبه، کاملا ریز شود.

جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

تخم‌میوه کاج: 2 قاشق غذاخوری

کشمش بی‌دانه: 2 قاشق غذاخوری

شوید خرد شده تازه: یک قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه:‌ یک قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

سس کچاپ: 450 گرم

برگ مو: 24 عدد، بزرگ

نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

دلمه برگ مو به سبک یونانی

روش تهیه:

  • درون قابلمه بزرگی، آب را جوش آورده، برنج و نصف قاشق چای‌خوری نمک را درون آن بریزید.

  • درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که آب آن جذب شود، با حرارت کم بجوشانید.

• سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.

• روغن را درون تابه‌ای، روی حرارت متوسط قرار داده و گرم کنید، سپس پیازچه را درون آن ریخته و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود حرارت دهید. سپس سیر را به ظرف اضافه کرده و یک دقیقه آن را تفت دهید.

• یک چهارم از مخلوط پیازچه و سیر را نگه‌دارید و مابقی را به برنج قهوه‌ای اضافه کنید.

• سپس جعفری و 7 ترکیب دیگر را به مخلوط برنج اضافه کنید.

• یک چهارم مخلوط سیر و پیازچه را که از قبل کنار گذاشته بودید با سس گوجه فرنگی و یک هشتم قاشق چای‌خوری فلفل، درون تابه‌ای ریخته و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید.

• برگ‌های مو را خوب شسته و خشک کنید.

• به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط برنج را در وسط برگ بریزید و ادامه برگ را روی آن (در قسمت مرکز)‌ تا کنید.

• دلمه‌ها را درون مخلوط سس قرار دهید.

• درب ظرف را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آن‌ها را روی حرارت کم بجوشانید.