دو بلال بزرگ برای تهیه این کوکو کافی است.


زمان آماده سازی:‌ 10 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 16 عدد کوکو:

شیر: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: ‌2 عدد

پنیر پیتزا: نصف پیمانه

آرد: یک پیمانه

دانه‌های ذرت: 2 پیمانه

کدو: 2 عدد متوسط، درشت خرد شود.

فلفل دلمه‌ای کوچک:‌یک عدد، به صورت رشته‌ای ریز شود.

تره تازه: 2 قاشق غذاخوری، خرد شود.

روغن زیتون:‌2 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی: مقداری، هنگام مصرف

چند عدد برگ کاهو، هنگام مصرف

طرز تهیه:‌

• در کاسه‌ای بزرگ،‌ شیر،‌ تخم‌مرغ و پنیر را خوب با هم مخلوط کنید.

• در حالی‌ که مخلوط را هم می‌زنید، کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا به صورت خمیر نرمی درآید.

• ذرت، کدو، فلفل و تره را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• روغن را درون تابه‌ای نچسب گرم کرده و با قاشق از مخلوط برداشته و درون روغن آن‌ها را سرخ کنید.

• کوکوی آماده شده را می‌توانید به صورت گرم یا سرد همراه با سس گوجه فرنگی و کاهو میل کنید.